Effectieve relatietherapie in Haarlem met Hannah Bellinkx

Een liefdevolle relatie

Hoe kun je elkaar blijven ontmoeten in je relatie? Een liefdevolle relatie onderhouden kan een grote klus zijn. Je bent immers niet alleen geliefde, maar blijft ook het mensenkind dat tussen jou en je voorouders in staat. Want dat is wat er vaak gebeurt in een liefdesrelatie: jouw partner kust de diepste thema’s wakker die al heel lang bij jou of jouw voorouders horen. Hoe kun je daarmee leven van dag tot dag? Door echt te kijken naar pijn, overtuigingen en verwachtingen en er compassie voor te ontwikkelen.

“Hannah werkt doortastend, is zeer eerlijk en wat ze zegt is kristalhelder. De werkwijze van Hannah heeft mij geholpen te werken aan dieper liggende uitdagingen die ik met eerdere coaches en begeleiders niet kon bereiken.” Man, 30 jaar

Systemische relatietherapie

Door relatietherapie ontstaat er meer wederzijds begrip en ruimte voor wie jullie nu zijn. Door systemisch te werken, kun je anders gaan kijken naar jezelf, naar je partner en naar je kinderen. Dat is de sleutel tot dieper contact en het weer voluit laten stromen van de liefde.

coach-haarlem-stoeltjes_auberginekopie

Werkwijze relatietherapie

Heb je behoefte aan het verdiepen van je relatie en ben je er klaar voor om eerlijk te kijken naar jezelf en elkaar?

We beginnen met de vraag met welk doel en welk verlangen jullie deze stap willen zetten. Samen en soms ook in aparte gesprekken, los van elkaar, kijk je naar je eigen persoonlijke ontwikkeling en naar het systemische stuk. Dat geeft verhelderende inzichten waardoor jullie als vanzelf gaan stoppen met wachten tot de ander gaat veranderen. Langzaamaan neem je zelf verantwoordelijkheid in het omgaan met je eigen pijnpunten.

“Hannah heeft de gave om heel invoelend daar heen te gaan met je waar het precies over gaat. Op creatieve wijze kom je tot de kern, Hannah weet heel goed welke werkwijze adequaat is op juist dat moment om nog een stapje verder te komen.” – Vrouw, 45 jaar

Kosten relatietherapie Haarlem

Tarief relatietherapie: € 135,- voor 90 min.

Relatietherapeut Hannah Bellinkx

Ik ben er niet om jullie te beoordelen. Ik neem vol aan waarin ieder gekwetst is en ga met jullie kijken naar wat er speelt.

Wil je kennismaken of heb je nog vragen over relatietherapie?
Neem gerust contact met me op