Effectieve relatietherapie in Haarlem met Hannah Bellinkx

Een liefdevolle relatie

Hoe kun je elkaar blijven ontmoeten in je relatie? Een liefdevolle relatie onderhouden kan een grote klus zijn. Je bent immers niet alleen geliefde, maar blijft ook het mensenkind dat tussen jou en je voorouders in staat. Want dat is wat er vaak gebeurt in een liefdesrelatie: jouw partner kust de diepste thema’s wakker die al heel lang bij jou of jouw voorouders horen. Hoe kun je daarmee leven van dag tot dag? Door echt te kijken naar pijn, overtuigingen en verwachtingen en er compassie voor te ontwikkelen.

relatietherapie-haarlem-hannah-Bellinkx

relatietherapeut Hannah Bellinkx

“Hannah werkt doortastend, is zeer eerlijk en wat ze zegt is kristalhelder. De werkwijze van Hannah heeft mij geholpen te werken aan dieper liggende uitdagingen die ik met eerdere coaches en begeleiders niet kon bereiken.” Man, 30 jaar

Systemische relatietherapie

Door relatietherapie ontstaat er meer wederzijds begrip en ruimte voor wie jullie nu zijn. Door systemisch te werken, kun je anders gaan kijken naar jezelf, naar je partner en naar je kinderen. Dat is de sleutel tot dieper contact en het weer voluit laten stromen van de liefde.

coach-haarlem-stoeltjes_auberginekopie
Dag Hannah, ik wilde je laten weten dat het met mij en mijn heel goed gaat. We hebben een nieuwe balans gevonden met elkaar! Betere communicatie, meer liefde, bijna geen ruzie. En ik durf/wil/kan beter voelen wat ik wil en nodig heb en ik krijg het nog ook. We hebben echt iets doorbroken samen en de paar sessies met jou hebben ontzettend geholpen om mijn eigen kracht terug te vinden en mijn diepe onderliggende angsten te herkennen. Dank je wel! Je bent goed in wat je doet en heb het als heel bijzonder ervaring om met jouw begeleiding zo via zoom toch tot de kern van mijn zijn te komen. Liefs vanuit Maine!!

Werkwijze relatietherapie

Heb je behoefte aan het verdiepen van je relatie en ben je er klaar voor om eerlijk te kijken naar jezelf en elkaar?

We beginnen met de vraag met welk doel en welk verlangen jullie deze stap willen zetten. Samen en soms ook in aparte gesprekken, los van elkaar, kijk je naar je eigen persoonlijke ontwikkeling en naar het systemische stuk. Dat geeft verhelderende inzichten waardoor jullie als vanzelf gaan stoppen met wachten tot de ander gaat veranderen. Langzaamaan neem je zelf verantwoordelijkheid in het omgaan met je eigen pijnpunten.

“Hannah heeft de gave om heel invoelend daar heen te gaan met je waar het precies over gaat. Op creatieve wijze kom je tot de kern, Hannah weet heel goed welke werkwijze adequaat is op juist dat moment om nog een stapje verder te komen.” – Vrouw, 45 jaar

Kosten relatietherapie Haarlem

Vaak denken mensen dat de kosten voor relatietherapie hoog oplopen. Echter klopt deze gedachte lang niet altijd. Wil je weten wat de exacte kosten zijn voor jouw situatie? Mail mij.  Een sessie duurt 75 minuten met ruimte voor eventuele uitloop.

Tarief relatietherapie: € 140,- voor 75 min.

Relatietherapeut Hannah Bellinkx

Ik ben er niet om jullie te beoordelen. Ik neem vol aan waarin ieder gekwetst is en ga met jullie kijken naar wat er speelt.

Wil je kennismaken of heb je nog vragen over relatietherapie?
Neem gerust contact met me op

Wat is relatietherapie?

Relatietherapie is een vorm van therapie die zicht specifiek richt op relaties en huwelijken. Het is de bedoeling dat jullie met elkaar in gesprek. Door middel van gesprekken werken jullie aan de relatie. Samen met een relatietherapeut ontdek je wat het onderliggende probleem is in jullie communicatie en wisselwerking. Het doel van relatietherapie is: meer begrip en waardering voor elkaar.

“Hannah is een fantastische therapeute en een heel fijn mens. Ze heeft me ontzettend goed geholpen. Ze voelt je goed aan, is erg liefdevol en ze en heeft veel humor, waardoor de sessies erg prettig waren. Ik voelde me op mijn gemak bij haar en vind het ergens best jammer dat de sessies voorbij zijn. Ik zou haar zeker aanbevelen!”

Wanneer kiezen voor relatietherapie?

Er zijn veel redenen te bedenken waarom het even niet zo lekker gaat in een relatie of huwelijk. Als jullie zich herkennen in een van de onderstaande situaties kan relatietherapie een eerste stap zijn naar (weer) een liefdevol huwelijk.

  • Veel ruzie en spanning
  • Van elkaar verwijderd geraakt
  • Werk en privé lopen door elkaar heen
  • Het gevoel voor elkaar is weg
  • Geboorte van een kind
  • Omgaan met afscheid, verlies en rouw
  • In een sleur
  • Een ander in het spel
  • Burn-out