Cliënten over mij:

Na lang overwegen over therapie, kwamen wij (stel, 35+) met een voor ons ingewikkelde situatie aan bij Hannah. Hierin speelde mogelijk ook de ontdekking van asperger (licht autisme) bij een van ons een rol. In de eerste intake maakten wij hartelijk kennis met Hannah. Zij stelde de juiste vragen om tot een formulering van onze echte vraag te komen. In de sessies hierna kwam deze vraag structureel terug, en werd ook actief teruggekoppeld naar eerder gegeven antwoorden om zelf tot inzichten te komen. Te alle tijden was Hannah rustig, geduldig, scherp, respectvol, professioneel en zij verlichte sommige momenten met de nodige humor. Na ongeveer 4 sessies gingen wij tevreden naar huis met handvaten om weer vooruit te kunnen kijken. In overleg komen wij in de toekomst terug voor een 'relatie APK'.

Anoniem

Bij ons kennismakingsgesprek wist Hannah de vinger op de zere plek te leggen, zowel bij hem als bij mij, pijnlijk en nuttig en dat is waar het mij om ging. Met respect werden onze actie en reacties op elkaar ons terug gegeven en kregen we handvaten om dit bewust te zijn om te kunnen veranderen. De oefeningen die we kregen zijn eenvoudig en goed uit te voeren en krachtig. Wij zijn ons bewust geworden dat wij meer met elkaar moeten communiceren wat goed gaat en wat beter kan en elkaar vaker mogen aanraken, dat versterkt echt de band.

Anoniem

In augustus 2021 kwam ik voor het eerst bij Hannah. Samen met mijn partner. In eerste instantie vanwege relationele worstelingen maar Hannah stelde na enkele sessies vast dat ik overspannen was en waarschijnlijk zelfs burned out. Ik wilde dat absoluut niet horen of toegeven in eerste instantie. Ik had zoveel bereikt en na mijn opleiding nu deze mooie nieuwe baan gevonden. Ik wilde dat niet opgeven. Maar bij Hannah heb ik geleerd beter naar mijn lichaam te luisteren en te handelen naar wat mijn lichaam aangeeft. Ik wist wel dat ik al maanden, zo niet jaren op de toppen van mijn kunnen aan het overleven was en hoogstwaarschijnlijk veel zieker was geworden als ik zo door zou gaan. En dat mijn slapeloosheid en het altijd maar opgejaagd voelen heel ongezond was. Hannah heeft me geconfronteerd op een milde maar heldere manier en steeds meer werd duidelijk waarom ik tot nu toe voor deze manier van leven koos. Ze heeft me onder andere door middel van (familie)opstellingen en andere interventies en opdrachten laten zien hoe ik me door het leven bewoog. En kraakhelder kwam naar voren dat dat niets meer opleverde voor me. Me zelfs ziek maakte. Ook werd duidelijk hoe en waar ik grenzen moest stellen en in contact kon blijven met mijn lichaam en mijn ademhaling. Nu kan ik veel beter contact maken met mijn binnenwereld en sta meer in mijn kracht. Leven in plaats van overleven. Zonder Hannah had ik deze reis nooit kunnen maken. Ik ben haar eeuwig dankbaar en hoop dat ze nog veel mensen zal mogen helpen zoals ze mij geholpen heeft.

Anoniem, vrouw, 46 jaar.

Dag lieve Hannah, hoop dat het goed met je gaat! Ik wilde je laten weten dat het met mij heel goed gaat. En met mijn man en mij ook. We hebben een nieuwe balans gevonden met elkaar! Betere communicatie, meer liefde, bijna geen ruzie. En ik durf/wil/kan beter voelen wat ik wil en nodig heb en ik krijg het nog ook. We hebben echt iets doorbroken samen en de paar sessies met jou hebben ontzettend geholpen om mijn eigen kracht terug te vinden en mijn diepe onderliggende angsten te herkennen. Dank je wel! Je bent goed in wat je doet en heb het als heel bijzonder ervaring om met jouw begeleiding zo via zoom toch tot de kern van mijn zijn te komen. Liefs vanuit Maine!!

Anoniem, vrouw, 39 jaar

Luisterend, voelend, doortastend. Na een warme ontvangst steekt Hannah de kaars aan en leidt me door een meditatie. Ik breng hierna een vraag in rondom ouderschap, wat algauw een vraagstuk blijkt dat volledig over mij gaat. Mijn kind spiegelt mij hierin. Al luisterend, vragend, doortastend en meedenkend helpt Hannah me om bij de kern te komen. Afronden door terug te blikken of de aandacht opnieuw naar binnen te brengen. Met een prachtige opdracht op zak, keer ik terug naar huis.

Anoniem, vrouw, 32 jaar

Hannah werkt doortastend, is zeer eerlijk en wat ze zegt is kristalhelder. Door middel van gesprek, opstellingen en oefeningen wordt gebouwd aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Op deze en tal van andere manieren onderzoekt ze waar de persoonlijke ontwikkeling verbeterd kan worden. Hierdoor komen onderliggende uitdagingen naar boven waar aan gewerkt kan worden. Kijkend naar de oplossingen wordt samen gezocht naar een prettige weg. De werkwijze van Hannah heeft mij geholpen te werken aan dieper liggende uitdagingen die ik met eerdere coaches en begeleiders niet kon bereiken.

Anoniem, man, 30 jaar

‘Wat een geluk om Hannah op mijn pad te treffen, om ontmoet te kunnen worden door haar in haar prachtige werkplek in Haarlem. Je kunt jezelf wat mij betreft geen groter cadeau doen dan op deze warme plek stil te staan bij wat in je is. Hannah heeft de gave om heel invoelend daar heen te gaan met je waar het precies over gaat. Op creatieve wijze kom je tot de kern, Hannah weet heel goed welke werkwijze adequaat is op juist dat moment om nog een stapje verder te komen. Het maken van een familie-opstelling of eens letterlijk op je levenslijn gaan staan werkt heel inzichtgevend en brengt helderheid. Bij Hannah kunnen je tranen gehuild worden, in werkelijke nabijheid. Om zo nieuwe stappen te kunnen gaan maken.’

Anoniem, vrouw, 45 jaar

Hannah heeft mij op een zeer vakkundige en professionele wijze door mijn vraagstuk heen begeleid in onze sessies. Waar ik veel moeite heb om mij open te stellen en me veilig genoeg te voelen, om mij goed te laten begeleiden, wist Hannah zeer snel dit wel te realiseren in onze bijeenkomsten. Ik voelde mij veilig en gesteund in mijn proces. Dit doet ze op een fantastische wijze en heeft mij diep geraakt. Iedere keer weer. Door de oprechte aanwezigheid en de precisie waarmee ze haar oefeningen kiest en inzet heb ik met een volle reis langs mijzelf kunnen kijken naar mijn diepere intrinsieke motivatie en hierin kunnen groeien. Hannah is zo oprecht eerlijk dat het soms pijn deed, maar mij iedere keer wel bracht waar ik moet zijn. Ik was hard aan het werk, maar zonder Hannah was ik nooit gekomen waar ik na die bijeenkomsten nu ben. Als ik nu mensen tref die worstelen met zichzelf en hier oprecht iets mee willen raad ik altijd in eerste instantie Hannah aan. Er gaat niets boven een goede begeleiding op ons mooiste en moeilijkste proces, worden wie we zijn. Hannah, nogmaals dank je wel.

Anoniem, man, 45 jaar

Ooit wil ik mensen kunnen helpen zoals Hannah dat kan. Zij luistert en werkt intuïtief. Ze voelt me aan en begrijpt me. Ze oordeelt nooit en niks is haar vreemd. Maar tegelijkertijd houdt ze me een spiegel voor van wat werkelijkheid is. Er is een balans tussen de moeilijke schaduwkanten en ze geeft aan waarom die kwetsbare maar prachtige kant er ook mag zijn. Ze verzekert me dat het okey is, zoals ik ben. Ze raakt me keer op keer omdat ze een zeer helder gevoel heeft hoe het eigenlijk is. Ze vertelt me waar ik eigenlijk naar verlang en dat dat okay is. Soms kijkt ze dwars door me heen en soms laat zij open merken dat ze zoekende is. Hannah is vrolijk en grappig, warm en heel lief. Ze is me ontzettend dierbaar geworden. Ze wijst me wel honderd keer de goede richting aan, waar ik heen moet, zonder ongeduldig te worden. Ze nodigt me uit maar voelt, eerder dan ik, als er weerstand is. Ze duwt niet maar spiegelt. Ze past zich aan en vindt manieren waardoor ik ongemerkt al halverwege die berg ben. Dankjewel Hannah!

Anoniem, vrouw, 26 jaar