Levensvragen | Lifecoach Haarlem

Hoe leid ik mijn leven?

Hoe bereik ik wat ik graag wil?

Hoe kan ik omgaan met een groot verlies?

Wat heb ik nodig om meer in mijn lichaam te komen?

We hebben allemaal levensvragen die het verdienen om gehoord en verkend te worden, in alle rust. Je bent welkom om dat te doen in mijn praktijk op een manier die bij jou past. Ik luister, begeleid waar nodig of breng je in contact met mensen die je indien nodig ook weer verder kunnen helpen. Maatwerk zoals het bedoeld is, voor jou.

coach-haarlem_stoeltjes_oudroze

Persoonlijke ontwikkeling

Het leven is rijk aan momenten en situaties waaraan je je kunt ontwikkelen. De kunst is om daar aandacht aan te geven. Als je zwanger bent bijvoorbeeld of net bevallen. Als je werkt als gastouder of leerkracht. Als je iemand verloren hebt, chronisch ziek bent of burn-out geraakt bent. Maar ook in de dagelijkse stroom van het leven valt er geweldig veel te ontdekken over jezelf, zeker in het ouderschap waarin het niet altijd meevalt om uit te stijgen boven de waan van de dag. Het is een geschenk aan jezelf om tijd door te brengen met jezelf. We kunnen ervaringen delen, vragen verkennen en soms eens even diep uitademen. Buro Bellinkx, werkplaats voor ontmoeting is er om jou in beweging te brengen. Of meer lezen over relatietherapie?

Personal coaching

Als personal coach ga ik met jou kijken naar wie jij nu bent en naar wat jou heeft gevormd. Dat is spannend, maar ook mooi. Je ontdekt dan vaak dat bepaalde eigenschappen van jezelf – die je tot dan toe als vanzelfsprekend had aangenomen – grote kwaliteiten blijken te zijn die je bewuster kunt gaan inzetten.

relatietherapie--haarlem-familieopstelling_systemisch-coach

Voor wie?

Voor iedereen die daadwerkelijk nieuwe stappen in het leven wil zetten en een duwtje in de rug daarbij prettig vindt.

Methode

We gaan samen kijken naar het nest waar je vandaan komt. Dat doen we met een systemische blik: wie zijn of waren je ouders en grootouders? Welke plek heb jij in je gezin van herkomst? Hoe heb jij geleerd om met de grote vragen in je leven om te gaan? Wat leefden je ouders en je grootouders je daarin voor? Ging je daarin mee of heb je je daartegen juist verzet?

Door te kijken naar wat je hebt aangetroffen en meegekregen in je gezin van herkomst en hoe je dit bewust en onbewust met je meedraagt, ontstaat er ruimte en kun je gaan kiezen. Blijf ik het doen zoals ik het altijd heb gedaan? Of heb ik behoefte aan verandering en probeer ik iets nieuws?

Resultaat

Als we de ruimte nemen om iets echt anders te gaan doen, ontmoeten we onze eigen pijnpunten. Daar blijven we natuurlijk het liefst van weg. Maar door ze steeds te blijven vermijden, ontneem je jezelf ook de vrijheid om jouw eigen antwoord te formuleren op de uitdaging die voor je ligt. Door naar delen van jezelf te kijken waarvan je niet wist dat je ernaar kon kijken of het liefst van weg bleef, krijg je ontzettend veel ruimte om alles wat je tot je beschikking hebt ten volle in te zetten. Daardoor ga je jouw tijd met jezelf en met je dierbaren ervaren als waardevoller en rijker.

Ben je toe aan een nieuwe persoonlijke stap?

Wil jij voor jezelf onderzoeken of jij een volgende stap kan zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling? Neem dan contact op.