Intervisie voor professionals ouders & kinderen| Haarlem

Werk je professioneel met ouders en kinderen?

Wees welkom met jouw collega’s voor een moment waarin je elkaar ontmoet, inspireert, leert van elkaar en werkt met de vragen die jullie op de werkvloer tegenkomen.

De vragen die gesteld worden, gaan vaak in eerste instantie over een collega of over een kind met wie je moeite hebt. Gaandeweg komt de vraag steeds dichter bij de persoon die de vraag inbrengt. Het is een mooi, vaak kwetsbaar  proces dat inspireert tot een nieuwe vraag, die vaak gaat over persoonlijke ontwikkeling. Met deze nieuwe vraag wil je graag verder.

Leerkrachten & kinderopvang

Momenteel geef ik intervisie aan leerkrachten en leidsters die eigenaar zijn van kleinschalige kinderdagopvang.

Ik begeleid de bijeenkomsten en draag graag bij aan bewustwording, persoonlijke  ontwikkeling, zelfreflectie, kwaliteitsborging en het bekrachtigen van ieders competenties.

Wil je graag begeleide intervisie met je collegae?

De bijeenkomsten kunnen plaatsvinden in mijn praktijk, en ik verzorg ook intervsie op locatie.

Intervisie met Hannah voelt als een welkom moment voor mezelf. Een moment, samen met andere vrouwen, om stil te staan bij mezelf in al mijn rollen, vooral die als moeder. Elke bijeenkomst weer een verdieping met nieuwe inzichten. Heel bijzonder en waardevol. Girlpower in een ander jasje 🙂

ls pedagogisch medewerkster in de kinderopvang heb ik intervisie ontvangen van Hannah, haar werkwijze was zeer professioneel. Er is voldoende tijd voor iedereen, er is een vast patroon maar als er zich iets aandient kan hier van worden afgeweken. Hannah begeleid de processen die ieder gaat in de casus die je inbrengt. Er is ruimte voor feedback en gesprek met de collega's. Als het nodig is geeft ze advies en komt ze later nog een keer terug op een onderwerp. Er wordt de tijd genomen, maar niet eindeloos over een onderwerp doorgevraagd. Het streven is dat de betreffende persoon er verder mee kan in haar/zijn ontwikkeling. - Anoniem vrouw 58 jaar